Siliconen mallen Er zijn 6 producten.

Siliconen mallen
Tips en Trucs

Stap 1: Vet eerst de mal en je handen licht in met Crisco.
Stap 2: Kneed de marsepein of fondant goed soepel.
Stap 3: Rol een balletje van de marsepein of fondant en duw deze in de mal. Zorg dat de marsepein of fondant goed in alle gaatjes en details komt te zitten. Bij sommige mallen is het leuk om met meerdere kleuren te werken. Begin met de onderste kleur en zorg dat het goed binnen de lijntjes van het onderste figuur valt. Ga daarna op dezelfde manier verder met de volgende kleur.
Stap 4: Duw de marsepein goed aan en snij met het modelling tool Blade & Shell (gebruik nooit een metalen mes, hiermee snij je je mal kapot) de overtollige marsepein of fondant weg. Snij vanuit het midden naar buiten zodat je niet de marsepein of fondant uit de mal trekt.
Stap 5: Druk voorzichtig je decoratie uit de mal. Sommige mallen zijn zo gedetailleerd en diep dat het heel moeilijk is om de decoratie er netjes uit te krijgen. Wat dan kan helpen is je mal gevuld met marsepein of fondant heel even (ca. 1 minuutje) in de vriezer te leggen. Hierdoor wordt de marsepein of fondant stijf en wip je je decoratie zo uit de mal. Let op! Hierna moet je je decoratie goed laten drogen, want er zal nu wat vocht op de marsepein of fondant komen en je decoratie zal even plakkerig worden.






Winkelmand  

Uw winkelmand bevat geen producten.

Verzendkosten 0,00 €
Totaal 0,00 €

Winkelmand Afrekenen